Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ORCA APEX FLOAT vyriškas hidrokostiumas

640,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA APEX FLOAT - vyriškas hidrokostiumas.

Apex Float triatlono hidrokostiumas yra plūduriausias „Orca“ asortimento hidrokostiumas. Šiame hidrokostiume įdiegtos specifinės technologijos, užtikrinančios maksimalų plūdrumą ir technikos koregavimą, padedančios plaukikams, kuriems reikia paramos išlaikyti hidrodinaminę padėtį atvirame vandenyje. Viršutinėje kūno dalyje taip pat yra labai elastingų medžiagų, todėl galima neribotai plaukti.

MAKSIMALUS PLŪDYMAS

Nesvarbu, ar jums reikia taupyti energiją, ar ieškote papildomos paramos, kuri padėtų išlaikyti tinkamą kūno padėtį vandenyje, „Apex Float“ yra skirtas jums. Specialios technologijos, įtrauktos į šį hidrokostiumą, padidina jo plūdrumą, o tai padeda koreguoti laikyseną ir plaukimo techniką, kad galėtumėte pasiekti geriausius rezultatus.

MAKSIMALUS ELASTINGUMAS

„Apex Float“ hidrokostiumas pagamintas iš tokių medžiagų kaip „Yamamoto 40“ ir „High Albow Panel“ pečių, rankų ir nugaros srityse, todėl viršutinė kūno dalis yra labai elastinga.

ŠILUMOS IZOLIACIJA

Dėl 3 mm storio liemens ir 5 mm storio medžiagos kojose šis hidrokostiumas apsaugos jus nuo žemos temperatūros vandenyne per triatlono plaukimo segmentą.

NEUTRALuS PLŪDUMAS

Skirtingo storio medžiagų pasiskirstymas ir jo raštas suteikia šiam hidrokostiumui neutralų plūdrumą. Taip jūsų kūnas išlieka pakeltas vandenyje, todėl galite laisvai plaukti ir visada išlikti techniški.

Susijusios prekės